Dirigeren is de oudste vorm van inclusief leiderschap

Over Maestro Management

Inclusief Leiderschap: Ontdek hoe de Dirigent jouw Management Stijl kan Veranderen!

Leer de efficiëntie en de concentratie van de maestro en zijn team

Proces optimaliseren

Bij traditionele managementmethoden leer je vaak alleen de losse onderdelen. Goed leren luisteren is heel waardevol, maar hoe zet je het in als de structuur van je organisatie niet klopt? Hoe kan je je proces leren optimaliseren als niemand naar elkaar kan luisteren?


Zelfsturende teams 

Is Maestro Management dan anders? Absoluut. Laat me je uitleggen hoe musici al 150 jaar uiterst efficiënt communiceren en vergaderen door actieve, collectieve communicatie en concentratie. Veel meer een totaal aanpak! Ik vertel je over het kader van zelfsturende teams en het belang van samen ademen. Klinkt het vaag?


De oudste vorm van inclusief leiderschap

Stel je eens voor: één enkele beweging dirigeert 80 eigenzinnige professionals zodat ze precies weten in welk tempo en met welke intensiteit ze moeten spelen. Dat is wat de Maestro doet met zijn team. Het is mogelijk een van de oudste vormen van inclusief leiderschap.


Samenwerken, Balans en Flow

Musici werken actief samen, vinden balans door hun vermogen tot extreme concentratie en bereiken samen een flow. Hoe deze processen precies werken, leg ik je graag uit in mijn presentatie. Na afloop kunnen we samen kijken hoe jouw bedrijf de vruchten kan plukken van deze inzichten.


Samenwerken, Balans en Flow

Voor alle zelfsturende teams en hun leiders zijn deze lezingen  een absolute must! Leer de efficiëntie en de concentratie van de Maestro en zijn of haar team.

Door mijn ervaring als dirigent én violist in een professioneel orkest weet ik in een team de bruggen te leggen tussen de leidinggevende en de medewerker.


- Alexander de Blaeij (Maestro en Keynote Speaker)

Lezingen

Voor teams en hun teammanagers!

Blik in de werkwijze van de Maestro.

Maestro Management Reflect

Verrijk je teammanagement met het meesterschap van de maestro.

Een kleine groep die deelneemt aan een leiderschapsworkshop met een focus op muzikaal leiderschap.

Maestro Management Actief

Ontdek jouw innerlijke dirigent en leid een professioneel ensemble!

Dirigeren is de oudste vorm van inclusief leiderschap

Maestro Management Premium

Ga volledig de diepte in kom tot de kern van jouw leiderschap!

Van horen zeggen

Met behulp van Maestro Management heb ik meer inzicht gekregen in het lezen van de medewerkers en het voorzien in behoeftes van het team. Daarmee begrijpen wij elkaar beter en komen wij samen verder. Door contact en gebaar worden verschillende instrumentgroepen bij elkaar gebracht en wordt de melodie uitgelicht. Op de werkvloer vertaalt deze filosofie in een leidinggevende die ondersteunt waar dat nodig is en vertrouwen geeft waar dat mogelijk is. 
Merel Mondria - Specialist in de Zorgsector
Merel Mondria - Adviseur bij Mondria Advies